Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Agenda

Healing Series4 zondagen
elke week

Ervaringen van cliënten

Regelmatig vraag ik cliënten of zij hun ervaringen willen opschrijven zodat mensen die hulp zoeken en nog niet bekend zijn met de behandelwijze een indruk kunnen krijgen. Hieronder staan hun verhalen. Met grote dank!

 • Robert de Lange, Ondernemer
  Dit is het verhaal wat ik eigenlijk altijd over jou vertel en welk ertoe heeft geleid dat meer dan tien vrienden van mij nu bij jou sessie hebben gevolgd. :)

  Ik heb Wilmar ontmoet op een gezondheidsbeurs in Amsterdam. Daar gaf hij gratis sessies van 5 minuten. Toen ik voor hem zat en aangaf dat ik al jaren last had van mijn buik keek hij mij met de doorgrondende blik aan die later zo typerend bleek te zijn voor Wilmar als hij aan het werk is. In de paar minuten daarna gaf hij mij een uitleg van zowel mijn lichamelijke klachten als de onderliggende psychologische lagen. Hierbij bleef het niet enkel bij de last van mijn buik, maar noemde hij ook alle andere kleine en grote lichamelijke klachten op die ik de laatste jaren voorbij had zien komen. En hij koppelde dit haarfijn aan mijn emotionele en psychologische staat van zijn. In die paar minuten gaf hij een samenvatting van waar ikzelf vele jaren over had gedaan om achter te komen - door onder andere het volgen van trainingen en het lezen van boeken over psychologie, emotionele invloeden van bijvoorbeeld mijn ouders en spiritualiteit.
  |
  Toen zei Wilmar: ʻGa maar rustig ontspannen zitten met je ogen dicht.ʼ In de vijf minuten - want langer kon het echt niet geweest zijn dat Wilmar met zijn healing bezig was - heb ik alleen op de stoel gezeten met mijn ogen dicht. Wilmar heeft al die tijd op een halve meter voor me gezeten, enkel soms wat zwaar ademend.
  Het resultaat was echter verbluffend. Die paar minuten hadden meer effect dan alle energetische behandelingen samen die ik daarvoor had gehad. En het mooie daarbij was ook dat het resultaat blijvend is, hetgeen vaak niet bij andere healings het geval is geweest.

  Ik dacht ʻals Wilmar dit kan bereiken in 5 minuten, wat kan hij dan wel niet in één uur!ʼ Dus sindsdien ben ik regelmatig bij Wilmar langs gegaan in Houten voor verdere behandelingen. Deze hebben mijn leven echt enorm veranderd. Juist door de combinatie van inzicht te krijgen in wat er in mijn emotionele en energetische lichaam allemaal speelt en hierbij direct geholpen te worden. Ik sta nu echt vele malen krachtiger in het leven en heb zowel op relatie, vriendschappelijk als zakelijk gebied zaken voor elkaar gekregen die me anders nooit waren gelukt. Met mijn vriendinnetje (die momenteel ook sessies bij WIlmar afneemt) heb ik afgesproken dat als we gaan trouwen we Wilmar ook uitnodigen, aangezien hij zo veel voor onze relatie heeft betekend. Dat zegt genoeg, toch? :) 
   
 • Man, 56 jaar, Zelfstandig ondernemer
  De aanleiding om Wilmar te bezoeken was een burn-out waarin ik werkelijk rock-bottom zat, met oa angst- en paniekaanvallen. Al bij de eerste behandeling kon ik de heilzame werking van de behandeling ervaren. In het begin was 1 behandeling per week niet genoeg, maar gelukkig kon ik -als ik het echt niet meer hield- op Wilmar terugvallen, die de eerste weken mij soms ook op afstand kon behandelen. Vooral ook door de behandeling van Wilmar, heb ik mijn burn-out snel weten te ’verwerken’ en heeft hij mij ook helpen inzien hoe ik een herhaling kan voorkomen.
   
 • K Scheffers, Vrouw, 28 jaar, Trainer
  Hoe ging het met me net voordat ik startte bij Wilmar?
  Ik liep al ongeveer twee jaar met een gevoel van druk op mijn hart. Ik ben hiervoor bij de dokter geweest en zij kon er niets mee. Ik merkte dat deze druk op bepaalde momenten heftig werd. Als ik meer open stond en verbinding ervaarde met mensen of de natuur werd de druk heftiger. De laatste maanden voor mijn eerste bezoek aan Wilmar had ik bijna iedere dag een heftige druk dat het bijna ondraaglijk werd. Toen heb ik besloten om een andere, alternatieve route te proberen.

  Wat hebben de behandelingen mij opgeleverd?
  Ik ga ongeveer 1 keer per maand naar Wilmar, vanaf mei 2014. Deze behandelingen zijn voor mij een transformationele reis geweest op een heel diep niveau die moeilijk in woorden uit te drukken is. Tijdens de eerste sessie wist Wilmar precies zijn vinger op de juiste plekken te leggen. Het bleek dat mijn hartpijn het gevolg was van heel veel diepgaande processen. Het verbaasde me dat hij veel processen aan kon geven waar ik op dat moment zelf niet bewust van was. Het bleek dat mijn hele lichaam onder spanning stond. De eerste paar behandelingen zijn we bezig geweest deze spanning weg te halen. Als gevolg daarvan kwam heel veel emotie op. Ik heb het gevoel dat ik een paar maanden in een emotionele piton heb geleefd. Heel heftig en erg nodig. Het voelde tegelijkertijd als een bevrijding, opschoning van mijn lichaam, ziel en geest op een heel diepgaand niveau. De eerste paar maanden voelde ik geen direct resultaat maar intuïtief wist ik dat dit precies was wat ik nodig had. De behandelingen van Wilmar voelen als een ui, waarbij we steeds een laag dieper gaan en uiteindelijk uit zijn gekomen bij diepliggend verdriet en pijn die mij tegenhouden mijn grootste zelf te zijn. Nu, daar aangekomen voel zoveel meer ruimte in mijzelf. Ik voel me geaard, meer geworteld. Ik voel me krachtiger, dichter bij mezelf. Het voelt alsof ik veel dichter sta bij de persoon wie ik werkelijk ben en wil zijn. Ik heb het gevoel dat er energetische knopen zijn weggehaald waardoor de levensenergie weer meer kan stromen. En dat is heerlijk. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben en dat is ok. Ik weet dat ik goed op weg ben en daar ben ik super dankbaar voor.

  Wat is mijn mening over de behandelwijze?
  Ik vind het heel erg fijn dat Wilmar echt de tijd voor mij neemt. Ik heb absoluut geen gevoel van haast en voel me echt door hem gezien. Wilmar is een van de weinige mensen die ik ken die me echt ziet en diepliggende processen kan zien. Ik vind het prettig dat we starten met een gesprek waarbij hij aangeeft wat hij ziet en er ruimte is voor vragen van mijn kant.  Naarmate de behandelingen vorderen begrijp ik ook steeds beter waar ik sta en de verbanden die hij ziet. En het mooie is dat het niet alleen bij praten blijft. Als Wilmar mij behandelt voel ik fysiek heel erg veel gebeuren in mijn lichaam.  Meestal ben ik daarna zo dol als wat, maar dat gaat snel weer over. Ik vind het ook prettig dat we daarna even na kunnen praten zodat alles nog wat duidelijker wordt. Meestal voel ik me de dagen erna niet zo goed omdat er heel veel emotie boven komt. Ik heb inmiddels geleerd hier mee om te gaan. 
  Kortom: ik ben zeer tevreden over de behandelwijze. Wilmar ziet niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant op een heel diep niveau. Ik heb geen idee hoe hij het doet maar ik weet dat hij kan healen op een heel diep niveau en dat vind ik super bijzonder. Het is een heel bijzonder talent en gave en ik ben blij dat Wilmar deze inzet op een hele liefdevolle manier.

  Ik vind het bijzonder dat Wilmar zijn behandelingen vanuit een intentie van liefde en volledige overgave verricht. Ik voel me 100% op mijn gemak bij Wilmar en durf me helemaal aan hem over te geven. Wilmar is een hele bijzondere man met bijzondere gave die hij inzet op een juiste manier. Wilmar heeft mijn leven met zijn behandelingen echt verandert en ik ben super blij en dankbaar dat ik hem heb leren kennen.  
 • Man, 50 jaar, Project Manager.
  Sinds mijn puberteit heb ik last van depressieve periodes, eerst zonder dit zelf te beseffen. Rond mijn 35e heb ik dit met hulp van een therapeut "benoemd". Vanwege de bijwerkingen heb ik nooit serieus medicatie overwogen, ik kwam er zelf wel weer uit. Toch kreeg ik een steeds grotere angst voor de volgende sombere periode.
  Ik ben nogal exact en technisch ingesteld en heb weinig kennis van de behandelings-methode van Wilmar, dus ik ben begonnen met de instelling van "baat het niet dan schaadt het niet". Na 2 à 3 behandelingen was de somberte verdwenen!
  Ik ben verder gegaan met sessies omdat mij dit meer brengt dan welke therapie/coaching dan ook: ik ben beter in staat om met werkstress om te gaan, heb meer energie en meer rust in mijn hoofd. Ook thuis wordt het verschil duidelijk opgemerkt, mijn leven is een stuk "lichter" geworden.