Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Agenda

Autumn Season Healing Series
4 zondagen
elke 2 weken

Autumn Season Healing Series

tijd:               zondagavonden 20.30 - 22.00
                     elke twee weken (zie data onder)
lokatie:         waar je ook bent.
aanmelden:  reserveringspagina

Deze herfst biedt ik je een pakket aan van
4 groepshealingen op afstand.

De herfst staat voor verandering en afscheid nemen. Deze 4 behandeling willen je ondersteunen in het omgaan met veranderingen.

Elke sessie behandelt het thema ’omgaan met veranderingen’ vanuit een ander perpectief. Gecombineerd bieden deze 4 healingen een krachtige tool voor transformatie. 

Deelname aan het volledige programma biedt een krachtig resultaat.
Je kunt ook deelnemen aan een deel van het programma.

Tijdens de healing kun je rustig gaan liggen of zitten.
Mocht je verhindert zijn dan zul je nog steeds voordeel hebben van de healing. Deze zal op de achtergrond plaatsvinden. 

 

De healingen: 

10 november       Sterk Staan tijdens veranderingen 

24 november      Je ware potentieel bevrijden 

8 december        In ons hart huist de Liefde  

22 december      Eén met alles

                           Aanmelden 

Prijs: 

- volledige programma van 4 healingen:  € 150

- per losse healing                                     €   45

 

Voorbereiding: 

Stuur na aanmelding een selfie naar PHOTO@LAVAHEALING.NL


Meer informatie over de healingen:

 1. Sterk Staan tijdens veranderingen

  Tijdens deze behandelingen richten we ons op het oplossen van emotionele blokkades die je ervan weerhouden het leven in vrijheid en liefde te accepteren zoals het NU is. Op deze wijze ben je beter in staat de nieuwe vorm waarin het leven zich aan jou presenteert te waarderen en te omarmen.


  Veranderingen kunnen angst oproepen: angst voor het onbekende. We weten allemaal dat veranderingen bij het leven horen: leven is verandering. Omgaan met veranderingen is soms moeilijk en pijnlijk. Het leven vraagt ons onze gehechtheid en weerstanden los te laten en ons over te geven aan ‘dat wat is’. Beter kunnen omgaan met veranderingen is het doel van deze behandeling.

 2. Je ware potentieel bevrijden 

  Deze behandeling leidt je dwars door je beperkende overtuigingen naar het bewustzijn van je volle potentiaal.


  In emotioneel zware tijden is het makkelijk te vergeten welk potentieel wij bezitten om ons aan te passen. Bewustzijn van je potentiaal geeft je kracht om aan te gaan wat aangegaan moet worden. Het ontdekken en gebruiken van ons potentieel is als een waardevolle edelsteen in onszelf:  situaties in ons leven dagen ons uit onze innerlijke diamanten te erkennen en te gebruiken. 


 1. In ons hart huist de Liefde 

  Afscheid nemen van het bekende vraagt om onszelf te ankeren in dat wat blijvend is in onszelf: de Liefde


  Liefde is niet alleen een gevoel, het is een oerkracht die in ons wezen verankerd ligt.  Deze liefde is onvoorwaardelijk: Liefde geeft troost, overbrugt tegenstellingen, biedt ultieme veiligheid om het oude los te laten. Liefde vraagt soms moed deze om toe te laten:  de liefde vraagt om onvoorwaardelijke acceptatie van de vorm waarin je leven zich openbaart. Deze behandeling wil je in dieper contact met je je eigen oerbron: de Liefde.


 2. Eén met alles 

  Verandering vraagt om het bekende los te laten. Op een dieper niveau vraagt het leven ons om het beeld dat wij van ‘het leven’ hebben los te laten. Het leven toont zich aan ons op een dieper niveau: als Eenheid waarin alles met alles verbonden is. Hierin is verandering een doorlopende geboorte van het nieuwe. De Eenheid is wie wij in wezen zijn. Deze behandeling wil je hier naartoe leiden


Extra ondersteuning

Mocht je ondanks de diepe uitwerking van het programma behoefte hebben aan extra persoonlijke ondersteuning, dan kan een individueel consult daarin helpen. Individuele consulten bieden een extra ‘laserfocus’ op ‘taaie’ patronen. Hiervoor kun je contact met mij opnemen.

.