Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Agenda

Healing Series4 zondagen
elke week

Links

www.vortexhealing.com

De officiele VortexHealing® Website.

www.devapremalmiten.com

Betoverend mooie muziek die ik graag tijdens de sessies gebruik.

www.adyashanti.org

Adyashanti is een in de VS woonachtig Zen-leraar die zich diep bewust is in ZIJN. Hij spreekt in heldere woorden en de stilte klinkt diep door in zijn woorden.

www.yoga-shala.nl

Intensieve Yoga op een passievolle wijze gegeven. Deze lessen helpen om het weerstandniveau van je lichaam te verhogen en ondersteunen je innerlijke transformatieproces. Gegeven door oa. Nicolet Montanus. Haar passie is jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

www.sassense.nl

Saskia geeft diepgaande massages die je helpen om je lichaam te ontspannen en je ondersteunen in je groeiproces. Ze is Cheap Rolex zeer sensitief en voelt heel helder aan waar de emoties in het lichaam vastzitten. Haar behandelingen gaan verder dan massage alleen: ze helpen je om een heler mens te worden. Een absolute aanrader!

www.fysiotherapiehoefbladhof.nl

Haptotherapie helpt je om je via subtiele fysieke aanraking in dieper contact met jezelf te komen. Gegeven door Iet Schilder, stafdocente verbonden aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie.

www.juully.nl

Op de praktijk hangen twee prachtige schilderijen gemaakt door Juully Ruyters. Juully is een gepassioneerd mens wat je terugvindt in haar schilderijen. Juully schildert essenties in warme pakkende kleuren. Door een intesieve ontwikkelings- ontwakingsweg straalt er een tijdloze kwaliteit uit haar schilderijen.

 Ook schildert zij op uitnodiging essenties van mensen. Een echte aanrader!

 www.vortexnederland.nl

De website van VortexHealing voor Nederland & België.